contact

Mocht je toe zijn aan een ontspanningsmassage, schroom niet en neem gerust contact met mij op om een afspraak te maken.

Dit kan via het contactformulier, via een email of via Whatsapp/telefonisch

06-44500538


 

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden voor dienstverlening van:

Massagepraktijk Osseveld
De Bloementuin 22
7325 GX Apeldoorn
06-44500538

Ik hanteer een aantal algemene voorwaarden om de massage zo ontspannen mogelijk te laten verlopen. Als er een afspraak gemaakt is ga ik ervan uit dat u deze voorwaarden hebt gelezen en hiermee akkoord gaat.

1. Algemeen
1.1 Massagepraktijk Osseveld verleent geen medische massages of behandelingen.
Bij medische klachten dient de cliënt met haar behandelend arts of specialist te overleggen alvorens een behandeling te ondergaan.

1.2 De cliënt is verantwoordelijk om belangrijke informatie met betrekking tot de gezondheid door te geven aan Massagepraktijk Osseveld.

1.3 Massagepraktijk Osseveld is niet verantwoordelijk voor beschadiging, diefstal en/of verlies van persoonlijke bezittingen van de cliënt.

1.4 Door akkoord te gaan met de algemene voorwaarden verklaart de cliënt Massagepraktijk Osseveld niet aansprakelijk te zullen stellen voor klachten die mogelijk het gevolg zouden kunnen zijn van een massagebehandeling die aan cliënt gegeven is.

1.5 Foto`s en teksten op de website www.massagepraktijkosseveld.nl mogen niet gekopieerd en gebruikt worden zonder toestemming van Massagepraktijk Osseveld.

2. Afspraken
2.1 Annulering van een afspraak is mogelijk tot 24 uur vóór aanvang.

2.2 Massagepraktijk Osseveld zal geen behandeling uitvoeren indien de cliënt koorts, griep of een steenpuist heeft. (Contra-indicaties voor massages)

2.3 In het geval van ziekte, familieomstandigheden of overmacht kan de afspraak geannuleerd worden. Massagepraktijk Osseveld zal altijd zorgen voor een passende oplossing.

3. Betaling en Cadeaubonnen
3.1 Een cadeaubon is niet inwisselbaar voor geld en zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig.

3.2 Er kan voor een andere behandeling gekozen worden dan op de cadeaubon staat. Het verschil kan bij betaald worden. Wanneer er voor een goedkopere behandeling gekozen wordt, is het niet mogelijk om het restant terug te krijgen in de vorm van een nieuwe cadeaubon of in contanten.

3.3 Betaling verloopt contact of via een mobiel bankieren app en wordt direct na de massagebehandeling voldaan.​

4. Privacy
4.1 Massagepraktijk Osseveld vraagt bij het maken van een afspraak om uw telefoonnummer en/of uw emailadres.

4.2 Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt er een kort intakegesprek plaats.

4.3 Persoonsgegevens worden nooit zonder toestemming van de cliënt aan derden verstrekt, behalve onder speciale omstandigheden waarin moet worden voldaan aan een wettelijke verplichting.

4.4 De gegevens die zijn verstrekt tijdens de intake en eventuele aantekeningen worden op papier in een afgesloten kluis bewaard en in een bestand dat beveiligd is met een wachtwoord. Deze gegevens worden tot uiterlijk twee jaar na de laatste afspraak bewaard en daarna vernietigd. De gegevens hebben enkel als doel om de massagebehandeling zo goed mogelijk op uw situatie af te stemmen.

4.5 U heeft ten alle tijden recht op inzage, rectificatie of verwijderen van uw gegevens. Neem hiervoor contact op met Massagepraktijk Osseveld.

Over Massagepraktijk Osseveld

Ontspanningsmassages voor vrouwen


Massagepraktijk Osseveld

De Bloementuin 22, 7325 GX Apeldoorn

06-44500538

massagepraktijkosseveld@gmail.com

Op afspraak


BANK: NL90INGB0007286883    |    BTW nr: NL195088384B01

Copyright © 2019 Massagepraktijk Osseveld. Alle rechten voorbehouden.